ITSupportNU

{ITSupportNU}{Holländargatan 21}{Stockholm}{111 60}{Stockholm}{Sweden}{(46) 850-255300}
Holländargatan 21 111 60 Stockholm, Stockholm
Phone: (46) 850-255300
IT Support
Vår IT Support stockholm – Det bästa antivirusprogrammet för dig
June 25, 2016
it drift
Utvecklingen för molntjänster och IT Drift 2016
July 10, 2016
Show all

Vår helpdesk tycker till om IT Drift och molnlagringstjänster

IT Drift

I dagens samhälle har nästan allting flyttats online. Till och med all vår data förvaras nu online på ‘Cloudtjänster’ eller ‘molntjänster’ som det kallas på svenska. IT drift är ett brett område och det finns nu många olika IT företag som erbjuder olika typer av Cloud förvaring. Förställ dig att alltid kunna få tillgång till alla dina fotografier, viktiga dokument, musik eller annan data, vart du än är. Skulle din dator gå sönder kan du återfå allt du har sparat i din molntjänst. En annan fördel med att lagra allt online är att din dator kan behålla ett tomt diskutrymme och kan då fungera snabbt och smidigt längre. Att dela med sig av olika typer av filer till vem som helst, har också blivit mycket lättare med hjälp av dessa onlinetjänster.

Allt du behöver göra är att ladda upp dina bilder på internet med hjälp utav en utvald molnlagringstjänst. När du har gjort detta, har du alltid tillgång till dina filer oavsett vilken plattform eller enhet du använder. Allt du behöver är en fungerande internetanslutning.

Vi har tagit fram några utav de bästa molnlagringstjänsterna som man kan välja från idag. Välj den tjänsten som skulle passa dig bäst.

Din IT Drift och De bästa molnlagringstjänsterna 2016:

Här under finns en lista med några lättanvända och populära molnlagringstjänster som du kan välja mellan:

Dropbox:

Dropbox erbjuder ett förvaringsutrymme på 2 GB, vilket är en bra startpunkt för alla nybörjare. Detta beror såklart på hur stor mängd av filer du vill börja med att förvara online. Skulle du behöva mer kapacitet finns ett alternativ att betala $10 per månad och då far man tillgänglighet till 1 TB förvaringsutrymme.

Många användare gillar att använda Dropbox eftersom man lätt kan flytta filer genom att markera den, dra filen till en mapp i din Dropbox och släpp. Allt överförs lätt och smidigt. Dropbox erbjuder även en app anpassade för smarta mobila enheter, så du alltid kan komma åt dina filer. En annan fördel med Dropbox är att dem sparar en kopia på filer du har ändrat. Vill du komma åt den gamla versionen har du en månad på dig att spara ner den permanent. Dropbox har inte heller en begränsning på filstorlekar.

Sync:

Sync erbjuder 5 GB förvaringsutrymme till alla. Behöver du större förvaring kan du uppgradera ditt konto till ett företagskonto och få tillgång till 500 GB för $49 per år. Om detta inte heller räcker till, finns ett konto med tillgång till 2 TB för $98 per år.

Sync har ett användarvänligt gränssnitt som passar alla. Du kan även dela med dig av filer till andra som inte har ett Sync-konto, vilket är en fördel. Sync har inte heller en begränsning på filstorlekar så du kan ladda upp nästan vad som helst. Genom ditt konto kan du få tillgång till kontohistoriken, förhandsgranskning av filer och en återställnings-funktion.

Effektiv och säker It drift – De bästa privata lagringstjänsterna

Om du vill ha en tjänst som hjälper dig att arbeta mer effektivt, välj då mellan:

Google Drive:

Google Drive är en av de mest populära molnlagringstjänsterna, eftersom man får tillgång till 15 GB förvaringsutrymme! Google Driver erbjuder även en rad andra tjänster som gör att du lätt kan spara filer, skapa nya filer, synkronisera eller dela filer snabbt. Även här kan du ladda ner en tidigare version av en fil.

En annan fördel med Google Drive är att dem filerna du skapar genom Googles andra tjänster kommer inte ta upp någon plats i ditt moln. Tänk dock på att filer du sparar ner via Google+ eller Gmail använder sig av ditt lagringsutrymme.

Box:

Box erbjuder sina användare ca 10 GB förvaringsutrymme. Med alla konton ingår även ett stort antal appar där dem flesta är gratis att använda. Du kan även få tillgång till dina filer via en smart phone med hjälp av appen.

Box är även ett bra alternativ när du vill kunna hantera och förvara dina filer säkert online.

Skydda dina personliga filer med It Drift och molnlagringstjänster:

En pålitlig tjänst som är mån om sina användares privata filer.

MEGA:

Mega specialiserar sig på säker onlineförvaring för alla dina filer. Mega har en app som underlättar det att dela med sig av alla filerna. Välj nu eftertänksamt om vilken molnlagringstjänst som passar dig och dina behov bäst. Behöver du hjälp med din It-Drift och lagringstjänster så kan du alltid höra av dig till vår Helpdesk!

Comments are closed.