ITSupportNU

{ITSupportNU}{Holländargatan 21}{Stockholm}{111 60}{Stockholm}{Sweden}{(46) 850-255300}
Holländargatan 21 111 60 Stockholm, Stockholm
Phone: (46) 850-255300
IT Drift
Vår helpdesk tycker till om IT Drift och molnlagringstjänster
June 25, 2016
IT drift
Hur molntjänster och IT drift kan hjälpa dig utveckla din verksamhet
July 14, 2016
Show all

Utvecklingen för molntjänster och IT Drift 2016

it drift

Molntjänster har fått stor framgång över den senaste tiden. Det går inte att förneka att det är ett attraktiv alternativ när man vill förvara och sprida sin data på internet. IT Drift och molntjänster förväntas att fortsätta växa och dessa tjänster kommer bara bli ännu mer användbara och tillgängliga. Förväntningarna över om hur molntjänsterna kommer utvecklas är höga. Det som  blivit förutspått är intressant och många tror att molntjänster kommer att förändra hur vi ser dator och förvaring online helt och hållet. En klar förbättring säger många!

Många olika experter jobbar ihop och har framtagit studier om hur molntjänsterna kommer att utvecklas under 2016. Baserat på olika strategier och den ständigt växande konkurrensen har många olika teorier uppkommit. Här kan du läsa om några som kommer att förvåna dig.

Top 3 – förväntningarna kring molntjänster och IT drift:

Här finns några av de bästa teorierna kring molntjänster och om hur dem kan förändra utvecklingen:

1.Ökningen av appar inom molntjänster:

Företagsägare och ledningar är under stor press att få tag på användarvänliga tjänster som passar deras behov. Tjänsterna måste också vara prisvärda eftersom cheferna på ett företag måste alltid följa dem utsatta budgetera. Ungefär 25 procent av olika applikationer finns tillgängliga via molntjänster och utbudet ökar kraftigt.

Molntjänster är ett av dem bästa sätten att ta ett stort steg framåt i din företagsutveckling. Så fort ett företag väljer att använda sig av molntjänster kan dem ta det sista steget mot framgång.

2.Stor efterfrågan eftersom dem höga säkerhetsgarantierna:

Snart kommer stora företag enbart använda sig av molntjänster på grund av dem höga säkerhetsgarantierna. Experter som arbetar med molntjänster hävdar att molntjänster använder sig av såna höga säkerhetsstandards att dem är svåra att slå. Många organisationer kan inte ha samma höga säkerhetsstandards på grund av brist på kunskap eller resurser.

Frågan kring säkerhet är den största och ledande orsaken till att många väljer att ta steget. Molntjänster har tillgångar så dem kan erbjuda högklassig säker både i from av den fysiska servern och online. Servarna som hanterar och sparar all data är skyddad av skärmar, säkerhetszoner, personal samt videoövervakning. Online handlar säkerheten om  krypteringar så enbart rätt användare kommer åt rätt filer samt uppdateringar som håller systemet fritt från virus och dylikt.

3.Byte av gamla IT-system

Molntjänster kommer att ändra folks syn på hur man förvarar data online under de kommande åren. Under tidigare år har gamla IT system används av företag där säkerheten har varit låg eller uråldrig. Molntjänster idag är mycket säkrare eftersom molntjänsterna använder sig av modern teknik. Det är bara en tidsfråga innan alla stora IT företag håller sin verksamhet online via molntjänster.

Nu kan grundläggande och enkla IT relaterande uppgifter avklaras inom månader istället för år som det tidigare varit. Mestadels erkänner nu stora organisationer att de kommer att följa utvecklingen av molntjänster och anpassa sig därefter. Alla företagsbehov handlar nu om krav som följer den digitala utvecklingen och IT företag kan inte ligga efter. Under dem kommande åren kommer i stort sätt alla företag byta ut sina gamla IT system och enbart använda sig av molntjänster.

Alla som följt utvecklingen vet att IT drift och molntjänster kommer ha en stor inverkan i den digitala åldern för alla företag – stora som små. Därför rekommenderar vi att du tar och byter ut alla gamla IT system ni har på kontoret och tar steget mot molntjänster idag. Då kommer du kunna ligga före alla dina konkurrenter inom din bransch och spara pengar, eftersom du behöver inte uppdatera ditt gamla system.

Du kommer att kunna ta ditt företag till nästa steg med hjälp av molntjänster. Kontakta oss redan idag om hur molntjänster kan hjälpa dig utveckla ditt företag.

Comments are closed.