ITSupportNU

{ITSupportNU}{Holländargatan 21}{Stockholm}{111 60}{Stockholm}{Sweden}{(46) 850-255300}
Holländargatan 21 111 60 Stockholm, Stockholm
Phone: (46) 850-255300

Man kan absolut inte klara sig utan bra IT konsult Stockholm

Vår helpdesk är bemannad av IT och datakonsulter som är experter på alla typer av mjukvara och hårdvaror. Våra PC-tekniker, Mac-konsulter, nätverkstekniker och datatekniker besöker dig och utför alla jobb på plats. Inga problem är för svåra för våra certifierade experter.
Alla vet hur viktigt det är att datorerna fungerar som de ska. Minsta lilla stopp eller problem och det skapas snabbt kaos och stress på arbetsplatsen. Det allra mest grundläggande är naturligtvis att sätta upp allt på rätt sätt. Lägga in säkerhetsspärrar mot virus och hackare, bra lösenord som ingen annan kan komma åt, brandväggar och allt annat som tyvärr behövs. Allt detta kan en bra IT konsult Stockholm ta sig an, det är deras specialitet.
Men när man väl kommit igång så är det ju inte bara att luta sig tillbaka och ta det lugnt. Ett system måste hela tiden ses över och underhållas. Allra helst ska man upptäcka problem och situationer i god tid, redan innan de uppstår. Detta är ingenting som de flesta lekmän har vare sig kunskap eller tid att hålla på med, man har andra arbetsuppgifter att ta hand om . Det är klart att några små saker kan de flesta sköta själva, i dag är till och med barn ganska bevandrade när det kommer till teknologi.

Hjälp när den behövs

Men här handlar det om stora pengar och viktiga uppkopplingar. Därför är en bra IT konsult Stockholm den allra bästa lösningen. Här finns det dock olika paket eller avtal att välja mellan, så det bästa är att analysera sin situation och se vad som egentligen behövs för verksamheten. När det kommer till mindre företag så kanske man inte gör så väldigt mycket på datorerna. Det är klart att de flesta fakturerar och håller koll på lagret genom ett dataprogram idag, och många marknadsför sig även på nätet. men det är ofta inte varje dag eller vecka som man har behov av bra IT konsult Stockholm.
Större företag å andra sidan kontaktar ofta support eller help desk så gott som dagligen, det är alltid någon som har behov av hjälp. Skillnaden ligger många gånger i antal användare, det säger sig självt att bland 100 arbetare finns det större chans att något kommer upp än med bara en anställd. Därför har också bra IT konsult Stockholm olika paketlösningar, så man inte behöver betala för mycket för deras tjänster.

Olika upplägg för konsultering

Om man troligtvis inte kommer att behöva så mycket hjälp, eller så ofta, kan det vara bäst med ett avtal där man bara betalar för det som utförs. Ett pris per timme, med vissa grundläggande saker inkluderade. För de större företagen däremot kan det vanligtvis löna sig med ett fast månadspris där man kan kontakta bra IT konsult Stockholm så ofta man vill. Det brukar också ingå lite fler tjänster, som hör samman med större verksamheter eller nätverk. Emellan dessa två alternativ brukar man kunna ha ett medelpaket, som kan vara steget uppåt när verksamheten vuxit till sig lite.
Faktum kvarstår att bra IT konsult Stockholm är absolut nödvändig. Ibland kan ett litet problem ha stora konsekvenser och måste därför lösas med en gång. Helst igår, men eftersom inte det går så i alla fall inom kort tid. När datorerna stannar upp kan det kosta företaget stora pengar, till exempel, speciellt om man sysslar med avtal i reell tid. Många större kunder brukar inte heller uppskatta att allt inte fungerar perfekt, det är något som förväntas i dagens affärsvärld.

Vem är bäst?

Något annat man ska se noga på innan ett avtal görs är kvalifikationerna hos medarbetarna. Med bra IT konsult Stockholm kan man gå långt, men de måste kunna sina saker. Med erfarenhet och utbildning kan de snabbt se vad som skett och hur det ska åtgärdas. Det allra bästa är om de kan både PC och MAC eftersom båda två är mycket vanliga idag. Förutom de tekniska kvalifikationerna så är mottagandet mycket viktigt. När en situation uppstår och man blir stressad så är det viktigt att bli vänligt bemött. Artiga, förstående tekniker kan lugna ner paniken och göra att alla tänker klart. Det kan låta som en självklarhet men är något som gör stor skillnad. Man ska inte heller tveka att be om referenser, andra kunder som kan berätta om sina intryck och upplevelser. En bra firma har ingenting emot detta, utan publicerar tvärtom dessa själva.
Många företag har en IT ansvarig, en som alla vänder sig till vid problem. Det är ofta denna person som i sin tur ringer upp bra IT konsult Stockholm för att få hjälp. Därför kan det vara skönt att bli personligt bemött av någon som känner till ens företag och direkt vet vad det handlar om. En personlig rådgivare så man inte behöver förklara allt från början varje gång det är dags att kontakta konsulten.

Livet med en IT konsult

Vad kan man då förvänta sig av en bra IT konsult Stockholm? Till att börja med så ska de vara tillgängliga och bemöta sina kunder på allra bästa sätt. Helst ska de vara centralt belägna för eventuella utryckningar, även om en hel del kan lösas på distans nu för tiden. Om de erbjuder server plats så ska dessa uppbevara sansvarligt och på ett bra ställe. Personalen ska vara kunnig inom det mesta, även om man kanske har vissa experter för svårare problem. Om sedan priserna är rimliga och återspeglar kompetensen så är det ännu bättre.
Det lönar sig att anlita en bra IT konsult Stockholm, i längden så sparar man in alla pengar som det kostar. Vissa saker är ett måste för att en verksamhet ska fungera och det hela ska flyta på så smidigt som möjligt. Datorer är en av dessa, och något som så gott som ingen kan klara sig utan idag. Därför är också just datorerna och deras underhåll något som man ska satsa på. I tillägg är all nätverksamhet och lagring av data en stor del av det hela. Allt samman kräver expertis och kompetens, vilket är orsaken till att man ska välja sin IT konsult noga. Men framför allt är det ingenting som ska skjutas upp till morgondagen, utan det är bland det första ett nytt företag ska ta tag i.

KONTAKTA OSS